Jedna od najtraženijih usluga u estetskom centru „DR DŽunić“ je svakako laserska epilacija, koja predstavlja najsavremeniju metodu otklanjanja neželjenih dlačica uz pomoć tehnologije poslednje generacije.

Jedna od najtraženijih usluga u estetskom centru DR DŽUNIĆ je svakako LASERSKA EPILACIJA, koja predstavlja najsavremeniju metodu otklanjanja neželjenih dlačica uz pomoć tehnologije poslednje generacije.

Ova usluga je trenutno na 70 posto popusta za klijente koji odluče da urade lasersku epilaciju kompletnog tela, odnosno da uz pomoć ove metode unište folikul dlake u korenu i tako spreče njen dalji rast.

Ovo su najčešća pitanja koja imaju klijenti našeg estetskog centra.

* Zašto LASERSKA EPILACIJA?!

DR DŽUNIĆ: Već dugi niz sam ozbiljno posvećen ovom poslu i potrudio sam se da moj tim i ja koristimo najsavremeniju tehnologiju i aparate koji daju najbolje rezultate, pa tako našim klijentima nudimo lasersku epilaciju koja trajno uklanja dlake, a ne samo da ih privremeno „uspava“. Kako je reč o „problemu“ koji iritira i nervira mnoge žene, kao i muškarce, pre same laserkse epilacije naš centar je otvoren i za potpuno besplatne konsultacije kako bi se klijent što bolje upoznao sa samom procedurom, kao i kakve rezultate može da očekuje.

* Kada je pravo vreme da se uradi LASERSKA EPILACIJA?!

DR DŽUNIĆ: Postoje određena pravila koja poštujemo kada je LASERSKA EPILACIJA u pitanju, pa zbog kvaliteta usluge izbegavamo da radimo tretmane u određenim situacijama. Najidealnije bi bilo da klijent sa tretmanima započne dok koža još uvek nije osunčana, a nije nikakav problem i da se u mesecu letovanja napravi mala pauza u trajanju od mesec dana, da bi se nakon toga nastavilo sa tretmanima.
 

Koliko tretmana je potrebno da dlačice skroz nestanu?

DR DŽUNIĆ:
 Po nekim pravilima i iskustvu koje imam sa mojim klijentima prosečno je potrebno od 4 do 6 tretmana kako bi dlačice potpuno nestale. Pojedine regije, poput lica, zahtevaju koji tretman više, dok na regijama poput potkolenice i pazuha dlačice neretko nestaju i nakon samo tri tretmana. Prvi rezultati proređenih dlačica mogu se videti i nakon dve nedelje posle prvog tretmana i to do 40%.

* Da li je LASERSKA EPILACIJA bolna?!

DR DŽUNIĆ: Ne, ovaj tretman je bezbolan, brz i efektivan. Dobri rezultati se mogu postići kako na tamnoj, tako i svetloj koži i lasersku epilaciju je izvodljivo raditi tokom cele godine, odnosno ne postoje ograničenja kada je vremenski period u pitanju.

BESPLATNE KONSULTACIJE!

DR DŽUNIĆ: Lično meni, kao i mojim saradnicima, je na prvom mestu to da naši klijenti budu zadovoljni uslugama koje ESTETSKI CENTAR DR DŽUNIĆ nudi, pa samim tim ako imate bilo kakve nedoumice ili želite da saznate nešto više o nama i tretmanima koje nudimo, možete da nas kontaktirate ili zakažete svoj termin i posetite nas. Sve informacije imate u KONTAKT formi na sajtu.