Popularna reality zvezda i jedan od najvećih seks simbola u Srbiji Stanija Dobrojević od nedavno je svoje poverenje ukazala estetskom centru Dr Džunić.

Stanija Dobrijević već godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih i najnegovanijih ličnosti u našem regionu i dobro je poznato da veliku pažnju posvećuje zdravom životu – redovno vežba, zdravo se hrani i propisno se neguje.

Od nedavno Stanija je rešila da brigu o svojoj koži u potpunosti prepusti estetskom centru Dr Džunić i doktor ističe da je kod nje najbitnije zadržati svežinu i mladost na potpuno prirodan način.

– Stanija je izuzetno negovana devojka i apsolutno se vidi da mnogo pažnje posvećuje svom izgledu, te smatram da je najbitnije što duže zadržati prirodan i negovan izgled. Upravo zbog toga smo na njenom licu uradili ULF tretman, koji na nehirurški način zateže kožu, odnosno stimuliše i obnavlja kolagen, što posledično obnavlja strukturu kože, koja postaje glatka i zategnutija. Dosta sam pričao o ovom tretmanu, koji je apsolutni hit u celom svetu, posebno zbog toga što sve traje četrdesetak minuta i nije potrebno vreme za oporavak. Sami rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a vaša koža nastavlja da radi za vas naredna tri meseca.

Rezultati i promene na koži su vidljivi odmah nakon prvog tretmana (poboljšanje i do  70%).

Detaljnije se upoznajte sa ULF tretmanom u mom prethodnom blogu NA OVOM LINKU!

BESPLATNE KONSULTACIJE!

DR DŽUNIĆ: Lično meni, kao i mojim saradnicima, je na prvom mestu to da naši klijenti budu zadovoljni uslugama koje ESTETSKI CENTAR DR DŽUNIĆ nudi, pa samim tim ako imate bilo kakve nedoumice ili želite da saznate nešto više o nama i tretmanima koje nudimo, možete da nas kontaktirate ili zakažete svoj termin i posetite nas. Sve informacije imate u KONTAKT formi na sajtu.