Uz brojne stručne tretmane, koji svakako utiču da koža bude zategnuta, zdravija i negovana od sada vaša nega može da bude još bolja i to na potpuno jednostavan način – uz noćnu kremu „Restart171“, koja je od pre nekoliko dana u prodaji.

U prethodnih nekoliko godina doktor Predrag Džunić stekao je veliko poštovanje od strane brojnih klijenata, pa su mu poverenje oko nege svog lica i tela prepustile i brojne srpske poznate ličnosti.

U estetskom centru „Dr Džunić“ klijentima su dostupni brojni svetski uspešni i delotvorni tretmani kada je zatezanje, podizanje i podmlađivanje kože u pitanju, pa je u skladu sa specijalizacijom na plastičnoj hirurgiji ovaj mladi doktor rešio da svima koji izuzetno vode računa o svojoj koži, trude se da je podmlade ili preduprede njeno starenje, ponudi još jedno rešenje.

Naime, uz brojne stručne tretmane, koji svakako utiču da koža bude zategnuta, zdravija i negovana od sada vaša nega može da bude još bolja i to na potpuno jednostavan način – uz noćnu kremu „Restart171“, koja je od pre nekoliko dana u prodaji u okviru brenda „Restart Formula“.

U razgovoru sa DR Džunićem saznali smo neke pojedinosti i detalje o samoj kremi, kao i zbog čega on smatra da je svakodnevna nega kože lica od izuzetne važnosti.

KOME JE NAMENJENA „RESTART171“ NOĆNA KREMA?!

DR DŽUNIĆ: Više od godinu dana smo radili na samom proizvodu, odnosno kremi, jer nam je cilj bio da napravimo noćnu kremu koju će moći da koriste svi oni koji imaju želju da njihova koža bude negovana. Kad to kažem, mislim prvo na to da ne bude ograničena na određenu starosnu dobu, kao i da pokriva sve tipove kože, a zatim i da sprečava starenje kože, kao i da ublažava bore i nepravilnosti koje se već nalaze na licu. Upravo zbog toga smo pažljivo birali sastojke i sve vreme nam je bio cilj da krema bude napravljena od potpuno prirodnih sirovina koja će učiniti da maksimalno nahrane kožu na svim nivoima.

OD ČEGA JE NAPRAVLJENA „RESTART171“ NOĆNA KREMA?!

DR DŽUNIĆ: Ova noćna krema sadrži brižljivo odabrane i koži neophodne prirodne aktivne komponente. Potrudili smo se da kombinacija sirovina od kojih se sastoji bude potpuno prirodna i da učini najbolje za kožu kada je svakodnevna nega u pitanju. Neki od pomenutih sastojaka su prirodni biopolimeri, tamarind, vitamin e, squalane. Ne bih da nabrajam, jer verujem da klijentima ništa ne znače samo imena, tako da na sajtu RestartFormula.rs imaju detaljno opisanu većinu sastojaka koji se nalaze u kremi.

ŠTA SVE NOĆNA KREMA „RESTART171“ RADI NA KOŽI?!

DR DŽUNIĆ: Zaista je širok spektar svega što ova krema prilikom svakodnevnog nanošenja može da uradi za kožu lica. Pažljivo smo radili na razvijanju kreme, jer sam u svakodnevnom razgovoru sa klijentima, koji su uglavnom žene, pričao o njihovim problemima kada je koža lica u pitanju i željama šta bi sve moglo da se popravi. Upravo zbog toga je od velikog značaja bilo da učinimo sve da mnoge dame, ali i muškarci koji se neguju, dobiju jednu kremu koja će uspeti da zadovolji sve njihove potrebe. Noćna krema „Restart171“ formira tanku mrežu na koži i na taj način zateže lice, zatim sadrži prirodnu hijaluronski kiselinu koja utiče na zadržavanje vlage i zaglađuje bore, ali i čini da koža bude meka i elegantna. Određene komponente deluju na kolagen u koži, popravljaju tonus lica, otklanjaju umor i revitalizuju ćelije lica.  Isto tako smo dosta razmišljali o tome da kožu zaštitimo od radikala, da utičemo na obnovu ćelija, zatim da ten bude ujednačeniji, a koža svilenkasta, glatka, meka. Moram da istaknem da krema pomaže i u uklanjanju fleka i tragova hiperpigmentacije.

KAKO „RESTART171“ UTIČE NA BORE?! NA KOJI NAČIN?!

DR DŽUNIĆ: Dosta smo radili i na tome da krema sadrži sastojke koji utiču na sve vrste bora. Cilj nam je bio da „utičemo“ na bore u svim godinama i fazama. Od onih prvih bora, koje se jedva naziru, pa do onih koje se javljaju na zreloj koži lica. Upravo zbog toga je ova krema namenjena svakom uzrastu, jer ne samo da ublažava bore i vraća mlad izgled koži, već i sprečava njihovo pojavljivanje. Bitno je početi sa negovanjem lica na vreme kako bi se odložila starost.

ZAŠTO MISLITE DA JE SVAKODNEVNA NEGA NEOPHODNA?!

DR DŽUNIĆ: Svakodnevno sa svojim klijentima razgovaram na temu lepote, kože, nege. U svojoj ponudi imam najrazličitije tehnike i tretmane kako da im pomognem da poboljšaju izgled svoje kože, „vrate“ se nekoliko godina unazad i budu zadovoljniji sobom, jer negovano i lepo lice odmah znači i mnogo više samopouzdanja. Iako se nalazimo u 21. veku i zaista postoje najrazličitiji načini da kožu podmladimo i vratimo joj blistavost, sjaj i zdrav izgled, ja svim svojim klijentima izričito napominjem da su mi potrebni i kao saveznici – jer svakodnevna nega je najbitnija od svega. Rezultate koje postignemo raznim tretmanima je neophodno održavati, a koža upravo to traži – da je svakodnevno hranimo, negujemo i dajemo joj sve ono što joj je neophodno za besprekoran izbor. Upravo to nam poručuje i brend ambasador „Restart Formule“ Jelena Karleuša, čija koža izgleda apsolutno savršeno i besprekorno.

GDE MOŽE DA SE KUPI „RESTART171“ KREMA?

DR DŽUNIĆ: Noćna krema „Restart171“ je dostupna i može se poručiti na web sajtu RESTARTFORMULA.RS. Moja topla preporuka svim damama upravo iz razloga što će im svakodnevno korišćenje ove kreme odložiti starenje, ali i na dugoročno uštedeti novac na brojne i razne estetske tretmane.