Jedan od glavnih problema kada dođe leto i topli dani jeste prekomereno znojenje, medicinski nazvano hiperhidroza.

Prekomereno znojenje je veoma neprijatno i mnoge ljude opterećuje i dekoncentriše kada im je odeća vlažna ispod pazuha, kada im se znoje dlanovi, zatim kada su im vlažne noge, a nelagodan osećaj stvara i znojenje na prevojima kože, na preponama i ispod grudi.

U estetskom centru DR DŽUNIĆ postoji najbolje rešenje za sve pomenute neprijatne situacije.

DR DŽUNIĆ: Savremena medicina ima nekoliko rešenja za ove neprijatne situacije, ali je sigurno jedna od najboljih opcija da se problematične regije tretiraju botoksom i tako se reši prekomereno znojenje.

KOJE REGIJE TELA SE MOGU TRETIRATI BOTOKSOM?

DR DŽUNIĆ: Botoksom se mogu tretirati regije pazuha, prepona, čela, dlanova, stopala i deo ispod grudi. Ovaj tretman daje odlične rezultate i odmah rešava problem prekomerenog znojenja koji mnogim ljudima predstavlja veliki problem.

KAKO BOTOKS REŠAVA PROBLEM POJAČANOG ZNOJENJA?

DR DŽUNIĆ: Botoks se do sada pokazao kao najbolje rešenje za rešavanje prekomerenog znojenja jer on blokira dejstvo neravih završetaka koje inervišu znojne žlezde, te na taj način sprečava znojenje u tretiranoj regiji.

DA LI JE TRETMAN BOTOKSOM BEZBEDAN?

DR DŽUNIĆ: Sprečavanje znojenja botoksom je potpuno bezbedan i siguran tretman. Neželjene reakcije prilikom ovog tretmana su zaista retke, budući da je reč na prolaznu iritaciju kože ili manju modricu na tretiranoj regiji.

KOLIKO TRAJE EFEKAT TRETMANA BOTOKSOM?

DR DŽUNIĆ: Efekat ovog tretmana traje do šest meseci i uglavnom se radi jednom godišnje, budući da se problem prekomerenog znojenja uglavnom pojavljuje kada su pojačane temperature, odnosno u letnjem periodu.

BESPLATNE KONSULTACIJE!

DR DŽUNIĆ: Lično meni, kao i mojim saradnicima, je na prvom mestu to da naši klijenti budu zadovoljni uslugama koje ESTETSKI CENTAR DR DŽUNIĆ nudi, pa samim tim ako imate bilo kakve nedoumice ili želite da saznate nešto više o nama i tretmanima koje nudimo, možete da nas kontaktirate ili zakažete svoj termin i posetite nas. Sve informacije imate u KONTAKT formi na sajtu.