Nisu baš svi imali sreću da dobiju jedre, senzualne i lepo oblikovane usne, ali sada to više nije problem i rešava se za 10 do 15 minuta.

Pripadnice lepšeg pola imaju zaista mnogo razloga da budu zadovoljne i srećne jer mnoge njihove “probleme” je danas moguće rešiti za samo nekoliko minuta. Kako izgled lica zaista mnogo zaivisi i od oblika usana i strukture oko njih, mnoge dame koje posećuju estetski centar Dr Džunić žele upravo da reše problem malih, tankih Ili nesrazmernih usana.

Dr Džunić odgovara na pitanja koje najčešće dobija od dama.

ČIME SE POPUNJAVAJU USNE?!
DR DŽUNIĆ:
 Za popunjavanje usana koristimo hijaluronske filere koji mogu da reše nesrazmeran odnos između donje i gornje usne, kao I samu asimetričnost. Hijaluronski fileri su prirodno i najbolje rešenje kada je oblikovanje, popunjavanje ikonturiranje usana, kao i dodavanje volumena u pitanju.

ZAŠTO SU HIJALURONSKI FILERI NAJBOLJI?
DR DŽUNIĆ:
 Jedna od najbitnijih stvari jeste upravo ta da je hijaluron prirodnog porekla i da je efekat vidljiv odmah. Kompletna procedura traje veoma kratko, između 10 i 15 minuta, a rezultat je odličan jer usne imaju potpuno prirodan izgled.

DA LI JE OVAJ TRETMAN BOLAN?!
DR DŽUNIĆ:
 Mi se zaista maksimalno trudimo da naši klijenti imaju što manje neprijatnosti, tako da se pre samog tretmana na usne nanosi anestezija u obliku kreme, a zatim se ubrizgava hijaluronski filer.

KOLIKO MATERIJALA JE DOVOLJNO?!
DR DŽUNIĆ:
 Ja praktikujem da klijentima koji po prvi put rade ovaj tretman ubrizgamo jedan mililitar hijaluronskih filera kako bi se usne konturisale i dobile volumen, te da nakon toga sačekamo nekoliko dana kako bismo videli finalni rezultat. Tek nakon toga je potpuno jasno da li je potrebno da se ubrizga još materijala ili to nije neophodno. Ne volim preterivanja i za najbolji rezultat je potrebno samo malo strpljenja.

KOLIKO TRAJE OPORAVAK?!
DR DŽUNIĆ:
 Tretman hijaluronskim filerima je veoma efektan i zaista je kratak period oporavka. Pacijent može brzo da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima.

KOLIKO DUGO TRAJE EFEKAT?!
DR DŽUNIĆ:
 Ovaj efekat posle prvog tretmana traje od 6 do 9 meseci, ali ukoliko klijent više puta ponovi tretman on kasnije može da traje i više od godinu dana.

BESPLATNE KONSULTACIJE!

DR DŽUNIĆ: Lično meni, kao i mojim saradnicima, je na prvom mestu to da naši klijenti budu zadovoljni uslugama koje ESTETSKI CENTAR DR DŽUNIĆ nudi, pa samim tim ako imate bilo kakve nedoumice ili želite da saznate nešto više o nama i tretmanima koje nudimo, možete da nas kontaktirate ili zakažete svoj termin i posetite nas. Sve informacije imate u KONTAKT formi na sajtu.