Jedna od najlepših pevačica u našem regionu, muzička zvezda Milica Pavlović, nedavno je posetila estetski centar Dr Džunić.

Popularna brineta važi za jednu od najatraktivnijih pevačica u ovom delu Evrope, a ono što publika posebno voli kod nje jeste to što se do sada nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji, a uvek izgleda negovano i koža joj blista.

Pavlovićeva je u estetskom centru Dr Džunić isprobala novi Hydrafacial tretman, koji za samo pola sata može da preporodi vašu kožu i učini da deluje zdravo, zategnuto i negovano. Ovaj tretman je zapravo kombinacija Vortex fusion hidrodermoabrazije, limfne drenaže i hemijskog pilinga.

Dr Džunić je uz pomoć Hydrafacial tretmana Milici uradio trostruko čišćenje lica i dvostruke stimulisane regeneracije kojom se stimuliše produkcija kolagena laserom i vitaminskim serumima.

– Milica je zaista izuzetno negovana devojka, koja mnogo pažnje posvećuje svom izgledu i samoj koži, a posebno moram da pohvalim što je do sada odolela plastičnim operacijama, za kojim svakako nije imala ni potrebe. Uradili smo joj tretman koji je trenutno apsolutni hit u svetu i koji se zove Hydrafacial, koji smo počeli da radimo od nedavno u našem estetskom centru. Svakako, veliko mi je zadovoljstvo što nam je i Milica poklonila svoje poverenje, jer je poznato da važi za velikog profesionalca i da veoma vodi računa o tome sa kim sarađuje. Što se tiče samog tretmana, više detalja možete saznati na našem sajtu u rubrici Hydrafacial – ističe dr Džunić.

Detaljnije se informišite o samom tretmanu HYDRAFACIAL na OVOJ STRANICI!