Znamo koliko je teško boriti se sa problemom viška kilograma i koliko je teško ukloniti masne naslage. Imamo dobru vest za vas. Pročitajte u nastavku kako brzo i lako da se rešite sala sa stomaka i drugih delova tela.

Iako ste probali razne vežbe, dijete, slušali razne savete o korisnim namirnicama koje bi trebalo da „odnesu masne naslage kao od šale“, pretraživali ste internet savete za skidanje sala sa stomaka, bokova, nogu, leđa i drugih delova tela, ništa vam nije pomoglo. Masne naslage su još uvek tu, a vaša borba s njima se nastavlja.


Verovatno ste čuli i za drugi način rešenja problema – hirurškim intervencijama, ali ne usuđuje se svako da ih isproba. I taman kad izgleda da ne postoji rešenje za vaš problem, tu smo da vas obradujemo.


Ako bismo vam rekli da postoji metod kojim se možete rešiti masnih naslaga, metod koji se koristi za zatezanje stomaka, bokova i ostalih problematičnih delova tela, bez komplikovanih vežbi i hirurških postupaka, to bi zvučalo kao šala, zar ne? Ali nije tako. Rešenje za vaš problem se nalazi u našim rukama, rukama stručnog tima Estetskog centra Dr Džunić.

Estetski centar Dr Džunić

Sastavljeni smo od tima lekara sa dugogodišnjim domaćim i inostranim iskustvom na poljima anti age i estetske medicine. Predstavljamo tim koji prati inovacije i među prvima primenjuje nove metode i koristi uređaje najsavremenije generacije. U skladu sa savremenim načinom života, klijenti imaju privilegiju minimalnog perioda oporavka i nakon svakog tretmana odmah se mogu vratiti poslu i svim rutinskim aktivnostima.

Metod CoolSculpting, Beograd zna tajnu!


Reč je o novom metodu koji se naziva CoolSculpting. Beograd kao srpska metropola nudi brojna rešenja za vaše probleme i otvoren je za inovativne metode rešenja istih. Stručni tim dr Džunića je tu da vam pomogne da se na bezbolan način rešite masnih naslaga ukoliko se odlučite za skidanje sala sa stomaka ili drugog dela tela.


Zatezanje stomaka nikad nije bilo lakše, čak ne morate da se mučite da radite trbušnjake! Za manje od jednog sata počinjete da gubite masnoću bez hirurških postupaka, igli i posebne rehabilitacije, a rezultati su dugoročni.

Kako izgleda zatezanje stomaka, bokova i drugih delova tela?

U toku postupka sedite u udobnom položaju. Priznaćete da skidanje sala sa stomaka nikad nije bilo lakše. Područje koje se tretira se usisava vakuumom u sondu i postavlja između dve hladne ploče, patentiranom tehnologijom, kriolipozom, se bezbedno i učinkovito deluje na masne ćelije bez povrede kože i drugih tkiva. Smrzavanje dovodi do uništavanja masnih ćelija putem apoptoze, prirodnog izumiranja ćelija koje se aktivira hladnoćom, koje telo postepeno i na bezbedan način trajno odstranjuje iz organizma. Koža i preostalo masno tkivo se prilagođavaju smanjenju volumena, što popravlja definiciju tela na tretiranom području. Većina tretmana smanjuje masno tkivo za 20%.


Na mestu izvođenja tretmana se nanosi poseban gel koji ublažava nelagodnost. Vakuum koji stvara aplikator na početku osećate kao blago uvlačenje kože ili blago štipanje. Posle toga se izvodi hlađenje čiji je rezultat blaga anesteziranost tretiranog područja. Nakon postupka se odmah možete vratiti uobičajenim životnim aktivnostima.

Skidanje sala sa stomaka i drugih delova tela je završeno, kada da očekujete rezultate?


Posle tretmana telu je potrebno vreme da postepeno odstrani ćelije uništene zamrzavanjem. Prve rezultate ćete videti 21 dan nakon tretmana, a konačan rezltat je vidljiv nakon 90 dana. Pozitivan rezultat CoolSculptinga i zadovoljstvo svojim izgledom su obično bolji stimulansi i motivacija da u budućnosti bolje brinemo o svom telu.


Ono što uglavnom brine osobe koje bi se podvrgle ovom tretmanu je šta ako opet dobijem na težini? Ukoliko se to dogodi, težina će se ravnomerno rasporediti po celom telu, a ne samo na tretiranim područjima, što dovodi do toga da će vaša građa izgledati skladnije, a višak kilograma se neće toliko primetiti, kao što bi se primetio kada bi se nagomilao samo na jednom području.

Gde se izvodi CoolSculpting tretman?


Da li želite da se odlučite za zatezanje stomaka ili nekog drugog dela tela je vaš izbor. Ukoliko odaberete skidanje sala sa stomaka, butina, leđa metodom CoolSculpting, Beograd vas čeka. Estetski centar Dr Džunić se nalazi na adresi Cvijićeva 41, a dodatne informacije možete pronaći na našem sajtu ili nas kontaktirati telefonom ili mejlom.