CoolSculpting Beograd je jedna neinvazivna metoda za konturisanje tela zamrzavanjem neželjenih masti na potpuno inovativan način, bez operacija. Postoje regije na telu koje, i sa redukovanom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću, zadržavaju masne ćelije i teško je dovesti ih u određenu formu. Masne ćelije na bokovima, butinama i ostalim delovima tela mogu biti veoma uporne i otporne. 

Zatezanje stomaka ume da bude veoma naporno. Zahtevaju konstantan trud a rezultate nekad ne vidimo ni posle određenog perioda. Zato, ukoliko imate ovakvih problema a želite rezultate i motivaciju da i dalje brinete o svom telu, CoolSculpting je pravo rešenje.


Do vitkije linije i zategnutije kože, dolazi se procedurom zamrzavanja masnih ćelija ispod kože. Jednom kada su ćelije uništene, one se razgrađuju i izbacuju iz organizma metaboličkim procesom. Nema povređivanja kože i ostalih tkiva, te je ovaj zahvat potpuno bezbedan i neinvazivan. Rezultati su dugotrajni a posle tetmana možete odmah da nastavite sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Skidanje sala sa stomaka, sa bokova i sa nogu, sad nije problem na koji uzaludno trošimo svoje vreme, već veoma prijatno iskustvo koje nam pomaže da opet zavolimo svoje telo.

CoolSculpting Beograd


Naš tim stručnjaka koji je opremljen inovativnim mašinama, učiniće da postupak prođe potpuno bezbedno a rezultati koje očekujete su garantovani. Dok se proces obavlja najnovijom tehnologijom, u udobnom ste položaju. Na tretirano mesto stavlja se gel kako bi se ublažila neprijatnost koju osećate kao uvlačenje kože u vakuum. Posle toga se vrši hlađenje, koje anestezira kritično mesto, a na vama je jedino da posle toga nastavite sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Jednom kad je volumen tretiranog područja smanjen, koža i potkožno tkivo se prilagođavaju, pa je samim tim definicija poboljšana. Telo se dovodi u željenu formu, bez ikakvog sečenja tkiva i kože. Zatezanje stomaka, bokova, butina i ostalih kritičnih regija, je sada olakšano uz pomoć potpuno bezbednog tretmana koji je omogućila nova tehnologija. Najčešće tretirana područja su:

  • Leđa
  • Abdomen
  • Skidanje sala sa stomaka
  • Deo oko grudi
  • Bokovi
  • Kukovi
  • Butine
  • Podbradak

Tretman može da se izvodi i na muškarcima i na ženama, učinkovitost je ista. S obzirom, da u zavisnosti od ishrane, može da se dogodi da dobijete na težini, ona će se vratiti ravnomerno na svaki deo tela. Tretirana područja nisu posebno ugrožena. Ono što je bitno, je da nakon vidljivih rezultata koje dobijate, imate više motivacije da vodite računa o svom telu. S obzirom da su masne naslage jako uporne, za skidanje sala sa stomaka, zatezanje stomaka, korigovanje ostalih područja tela koji su nam najkritičniji, često jedino rešenje na koje pomislite budu plastične operacije. Međutim, rezultati nikad nisu željeni. Puno ožiljaka, mogućnost raznih infekcija, maltretiranje organizma da trpi sečenje i oporavak od anestezije, nikako nisu ono što želimo za sebe i svoje telo.


Bez ikakvih operacija, uvođenja u anesteziju i ostalih stresova sa organizam, zatezanje stomaka i generalno celog tela, je sada potpuno bezbolno uz pomoć CoolSculpting tehnologijom i našim stručnjacima koji će vas sprovesti kroz proces od početka do kraja. Bezbolno, bezbedno i brzo do savršene linije.


Više o CoolSculpting Beograd metodi možete pročitati ovde.