Znamo da je pitanje na koje mnogi traže odgovor kako najbrze smrsati. Prilikom traganja za odgovorom kako smrsati, stomak i butine najčešće prave najveće probleme. Tu se nalaze tvrdokorne masne naslage koje su otporne na fizičku aktivnost i dijete. Upravo zbog toga smo vam obezbedili metod CoolSculpting. Beograd je grad u kome se nalazi naš estetski centar.

Ko smo mi?


Estetski centar Dr Džunić je sastavljen od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom kako kod nas tako i u inostranstvu na poljima anti age i estetske medicine. Edukovani smo na brojnim svetskim seminarima iz ovih oblasti. Pratimo inovacije u medicini, među prvima primenjujemo nove metode i koristimo uređaje najsavremenije generacije. Trudimo se da, u skladu sa savremenim načinom života, naši klijenti imaju privilegiju minimalnog perioda oporavka i da se nakon svakog tretmana, bilo to skidanje sala sa stomaka, bokova, leđa ili neki drugi tretman, odmah mogu vratiti poslu i svakodnevnim aktivnostima.


Budite sigurni da ćete kod nas imati poseban tretman, jer je nama pacijent najvažniji. Svako od nas je jedinstven i poseban. Zato se trudimo da negujemo individualni pristup unapređenju zdravlja i lepote kako bi svako od nas postao najbolja verzija sebe.

Kako najbze smrsati?


Da li ste već čuli za CoolSculpting? Beograd prati korak svetskih trendova i inovativnih metoda. Zahvaljući našem estetskom centru, ovaj metod nije dostupan samo u inostranstvu, već i kod nas.


Zamislite kada biste mogli da zakažete tretman u toku kog sedite udobno, sve što osetite je blago štipanje, prve rezultate vidite posle 21 dan, izgledate sve bolje zahvaljujući tom jednom tretmanu, konačne rezultate vidite posle 90 dana i imate dugoročne rezultate. Upravo to je naš odgovor na vaše pitanje kako najbrze smrsati. Rešenje za skidanje sala sa stomaka predstavlja ukratko opisan CoolSculpting.


CoolSculpting je inovatinvna metoda na području neinvazivnih postupaka za smanjenje masnih naslaga koje su otporne na dijete i fizičku aktivnost. Za manje od jednog sata počinjete da gubite masnoću bez hirurških postupaka, igli i posebne rehabilitacije, a rezultati su dugoročni. Ovom metodom vidljive delove tela preoblikujemo potpuno bezbolno, bezbedno i učinkovito. Uz pomoć ove metode dok rešavate problem kako smrsati, stomak i masne naslage na njemu vam neće praviti probleme. 

Princip rada za skidanje sala sa stomaka, bokova i ostalih delova tela


CoolSculpting je postupak kojim zamrzavamo masne ćelije. U toku tretmana sedite u udobnom položaju. Na mestu izvođenja tretmana namažemo poseban gel koji ublažava nelagodnost. Područje na kojem odstranjujemo masne naslage vakuumom usisavamo u sondu i postavljamo između dve hladne ploče, a zatim kriolipolizom (patentiranom tehnologijom) bezbedno i učinkovito delujemo na masne ćelije bez povrede kože i drugih tkiva. Vakuum koji stvara aplikator na početku osećate kao uvlačenje kože ili blago štipanje, posle toga izvodimo hlađenje, nakon kog dobijate blagu anesteziranost tog područja. Smrzavanje dovodi do uništavanja masnih ćelija putem apoptoze, koja predstavlja prirodno izumiranje masnih ćelija aktivirano hladnoćom. Izumrele masne ćelije telo postepeno na bezbedan način trajno odstranjuje iz organizma. Koža i masno tkivo se prilagođavaju smanjenju volumena, što popravlja definiciju tela na području gde se tretman izvodi. Većina tretmana smanjuje masno tkivo za najmanje 20%.


Sada je tajna kako smrsati stomak, butine, leđa brzo i bezbolno u vašim rukama.

Šta posle tretmana?

Posle zamrzavanja masnih ćelija telu je potrebno vreme da postepeno odstrani ćelije koje smo uništili zamrzavanjem. Prve rezultate ćemo videti posle 21 dan, a konačan rezultat nakon 90 dana. CoolSculpting je neinvazivan, bezbedan, učinkovit postupak sa dugoročnim rezultatima. Nakon postupka možete se odmah vratiti uobičajenim aktivnostima.
Pozitivan rezultat CoolSculptinga i zadovoljstvo svojim izgledom je obično dodatni stimulans i motivacija da u budućnosti brinemo za svoje telo. Ako se slučajno dogodi da ponovo dobijete na težini, ona će se ravnomerno rasporediti po celom telu, a ne samo na tretiranom području.


Ukoliko i vama treba najbolji odgovor na pitanje kako smrsati stomak, butine, leđa i ukoliko želite da pobedite u borbi s masnim naslagama, onda je za vas metoda CoolSculpting. Beograd je naša lokacija, a tačnu adresu, kontakt telefon i više informacija, možete naći ovde.